Η εταιρία

Καλώς ήλθατε στην ΣΤΑΡΦΡΟΣΤ,

Η ΣΤΑΡΦΟΣΤ είναι μια αμιγώς  ελληνική εταιρία, συνεχώς αναπτυσσόμενη. Με  έδρα την Kαλαμαριά Θεσσαλονίκης, η εταιρία μας  δραστηριοποιείται στο χώρο της χερσαίας μεταφοράς σε όλη την ελληνική επικράτεια. Η πολυετής εμπειρία στο χώρο, καθώς η μεταφορά αποτελεί οικογενειακή μας παράδοση από το 1948, είχε ως αποτέλεσμα την ίδρυση της ΣΤΑΡΦΡΟΣΤ το 2003.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις της εποχής, τις ανάγκες και την τεχνογνωσία, διαθέτουμε υπερσύγχρονο στόλο με περισσότερα από 40 οχήματα όλων των τύπων (επικαθήμενα, συρόμενα, ψυγεία, κουρτίνες ).Επενδύουμε συνεχώς σε σύγχρονα μεταφορικά μέσα και συστήματα μηχανογράφησης και τηλεματικής (GPS).Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε μεταφορά μας ανατεθεί  με ασφάλεια, αξιοπιστία και πάντα στο χρόνο της .


Υπηρεσίες


Η εταιρία μας εξειδικεύεται στο χώρο των μεταφορών ελεγχόμενης θερμοκρασίας. Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε μεταφορές με συνδυασμό κατεψυγμένων, νωπών προϊόντων και φρούτων, παραδίδοντας στον πελάτη μας θερμογράφο με τρεις διαφορετικές θερμοκρασίες.
Η ΣΤΑΡΦΡΟΣΤ δραστηριοποιείται στη μεταφορά και διανομή τροφίμων από το 2003. Η εμπειρία μας στο χώρο μας έχει φέρει σε θέση να δίνουμε λύσεις σε προβλήματα, όπως ο περιορισμένος χρόνος ζωής των τροφίμων και η ασφαλής μεταφορά τους .
Η ΣΤΑΡΦΡΟΣΤ είναι σε θέση να παρέχει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο μεταφοράς σε όλη την Ελλάδα . Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά ξηρού φορτίου ακόμα και σε αποθήκες χωρίς ράμπα εκφόρτωσης κάνοντας χρήση υδραυλικής πόρτας .

Επικοινωνία

Βρείτε μας στο χάρτη:

Καλοχώρι υπ αριθμόν 700Α, Θεσσαλονίκη | Θεσσαλονίκη ΤΚ 57009 | Τηλ.: 2310 588 187 | Email: starfrost02@gmail.com

 

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

Ονοματεπώνυμο
Τηλέφωνο
E-mail
Κείμενο

Αποστολή αντιγράφου email στη διεύθυνση :

Πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-1E4CC785 Μεταφορές

Η δέσμευση μας είναι οι υπηρεσίες μας να προσθέτουν αξία στην επιχείρηση των πελατών μας . 


Καλοχώρι υπ αριθμόν 700Α
Θεσσαλονίκη ΤΚ 57009
Τηλ: 2310 588 187
Email: starfrost02@gmail.com
Login-iconLogin